Rene's fiskevogn
"Det er sjovt at
arbejde med kvalitet
og glade kunder."


Gi' os et ring på 40 68 97 38

Kvalitet

Færre mellemled bidrager til kvaliteten af det produkt, du køber. Mine samarbejdspartnere og jeg køber selv direkte på auktion, så Rene's Fiskevogn har altså kontrolleret den fisk, der i sidste ende ender i dit køkken. 

Fileterne vi leverer håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinudbening, der kræver store mængder vand i processen, hvilket udvander fiskens kødstruktur og smag.

Lav temperatur

Ved en optimal opbevaring ved 0-2° straks efter fangsten, vil kvaliteten først begynde at falde mærkbart efter 5-6 dage. Ved denne lave temperatur hæmmes såvel de kemiske processer som væksten af bakterier i fiskens kød. 

Hvis temperaturen eksempelvis i stedet var 5°, ville en fisk, der blot er 2 dage gammel, kvalitetsmæssigt svare til en 4 dage gammel fisk, som har været opbevaret korrekt.

Kontrol

  • Fiskens øjne skal være klare. De må ikke være matte, mælkeagtige, røde eller indsunkne.
  • Skindet skal være blankt og glinsende, og skællene skal være intakte.
  • Fisken skal dufte frisk af tang og havvand.
  • Fiskekødet skal være fast. Det må ikke være slattent, uigennemsigtigt mat eller brun/gråligt. Kødet må desuden ikke se flosset ud, men skal være ensartet og sammenhængende.
  • Gællerne skal være blodrøde. De må ikke være slimede og blege.

Du kan også se mine smileys på fødevarestyrelsens hjemmeside eller HER

Indtast dit kodeord: